För dig med egen häst

Det bästa här i livet är att ha en egen häst, det finns ingenting som övergår den känslan. Du har alltid en trogen kompis som finns där för dig i vått och torrt, en som hälsar dig välkommen när du kommer till stallet och är klar för en ridtur.

Ridövningar för dig och din häst

För att få mest ut av din ridning så är det bra om du har lagt en plan innan du sätter dig på hästryggen, och det är inte alltid lätt. Det kan vara svårt att hitta en bra övningar. Därför finner du här några bra tips på olika övningar som du kan göra på ditt nästa ridpass.

Du också kan träna på enkla saker när du rider ut skog och mark. Utnyttja den extra energin som hästen ofta får vid uteritter, kanske öva på skänkelvikningar eller träna på ökningar, använd fantasin. Men tänk bara på att du följer reglerna för vart du får rida och inte.

Nytt inför våren

Du kan aldrig få för många ridbyxor, schabrak, snygga benlindor, hästtäcken osv. Våren ger en känsla av nystart, så kanske har du behov av något nytt inför den kommande säsongen. Du kan enkelt hitta det du behöver på nätet, som gör både dig och din häst vårfina.