Om pastell.se

Välkommen till mig

Jag önskar dig välkommen till min blogg och hoppas att du kommer att trivas och vill följa med mig både på jobbet, i mina studier och i min vardag som till stor del består av min sambo och min hund Alfons. Matlagning, naturen och resor är också några av mina intressen. Ännu en gång önskar jag dig välkommen och jag blir så glad att du hittade just till min blogg. Lämna gärna ett litet fotspår genom en kommentar.

Om mig

Jag är en 35-årig tjej som bor i en mellanstor stad i södra Norrland. Mitt liv kanske inte är så spännande att läsa om men jag har ändå valt att blogga. Dels för att själv få utlopp för mina tankar men också för att de som är intresserade av hundrasen Welsh Corgi ska kunna läsa om den. Jag har ett stort intresse av hundar och tycker själv om att läsa bloggar om hundar och då speciellt rasen Welsh Corgi. Jag och min sambo har inga barn utan istället ägnar vi oss åt vår hund Alfons som är just en Welsh Corgi. Vi vandrar gärna i naturen och självklart är Alfons med på dessa vandringar. Vi tycker om att besöka hundutställningar runt om i landet. Att träna och leka med Alfons ger oss så mycket glädje.

Mitt arbete

Jag jobbar extra på ett cafe’ och det låter väl inte som drömjobbet men jag trivs väldigt bra. Det luktar så gott där och jag tycker om att omge mig med det goda i livet. Känslan när kanelbullarna kommer ut från bageriet rykande färska går inte att beskriva. Kaneldoften blandad med dofter från till exempel jordgubbsbakelser och vanilj är ljuvliga. Ett tag jobbade jag i ett grillkök och den lukten bet sig in i både kläder och hår. Det var allt annat än trevligt. Att lära känna olika människor är också en positiv del av detta jobb. Jag tror att vi fungerar lite som en social inrättning och många av stamkunderna har besöket här som deras enda sociala liv. Det känns bra att göra dem glada genom att prata lite med dem.

Mina studier

Jag studerar marknadsföring och har planer på att göra något mer av mitt liv. Jag vet ännu inte exakt vad det är jag vill göra men jag hoppas att studierna ska ge mig en möjlighet att göra mer än att bara jobba extra. Kanske kommer jag att driva något eget en dag. Framtiden får utvisa det.