Så mycket regn!

Det var längesen det regnade så mycket! Hela helgen har det bara öst ner. Alfons ville knappt gå ut för att göra sina behov och jag förstår honom. Ibland är det ganska skönt att bara kura ihop sig i soffan och tända några ljus. Är det fint väder ute så känns det som om man måste gå ut och därför är det härligt när man utan dåligt samvete kan slappna av i soffan. I och för sig har jag läst och gjort färdigt en hel del uppgifter som jag låg efter med. Efter att jag var färdig med det blev jag sittande vid datorn och provade på att spela slotspel för första gången.

Nybörjartur?

Jag registrerade mig på ett nätcasino och fick en hel massa gratissnurr som bonus. Det finns massor av spel att välja mellan och en del är riktigt roliga. Jag provade flera stycken och när jag spelade ett trevligt spel med musik av Jimi Hendrix vann jag en del och det betyder att jag har en hel del innestående som jag antingen kan ta ut eller spela lite till för. Jag har inte bestämt för hur jag ska göra men det blir väl fler regniga dagar och jag skulle gärna vilja prova på några spel med spännande handling också. Hall of Gods där man får lära känna våra asagudar verkar vara ett bra spel med goda vinstchanser. Mega Fortune verkar också vara ett spel där vinsterna duggar tätt och där det har betalats ut rekordvinster på massor av miljoner. Jimi Hendrix som jag spelade valde jag mer för musikens skull. Dessutom hade spelet en mycket snygg grafik med tecknade bilder i härlig flower powerstil i läckra färger.

Alfons och jag

Min sambo var borta på konferens och därför var det bara jag och Alfons hemma i helgen. Trots att jag saknar sambon är det riktigt skönt att vara ensam hemma och gå omkring och skrota. Alfons låg i sin hundsäng och följde mig med blicken men han verkade vara riktigt nöjd med en slö helg han också. Jag hoppas dock på bättre väder i morgon för det får inte bli till en vana att bara slöa. Både Alfons och jag behöver ut och röra oss.