Fixa med huset

Om man köpt sig ett hus så bör man vara medveten om att det alltid kommer att finnas saker som måste fixas med. Att fixa med huset blir som en livsstil och även om man inte har så mycket kunskaper så kommer man att få lära sig massor med saker.

Utsidan av huset är kanske det som kan mest av ens tid om något måste göras. Det kan vara att måla om husets fasad och liknande. Det gäller att planera in detta under sommarhalvåret och då det varken är för mycket sol eller att det regnar konstant i flera dagar. Kolla in väderprognoserna och se till att hyra ställning som underlättar otroligt vid målningen av ert hus.

Passa även på att kolla saker som fönster och vindskivor när ni ändå har ställningen uppe. Enkla saker som att byta fasadsiffror kan man även passa på att göra när man är på den höjd som är för detta. Stegar i all ära men om man ska arbeta så är det skönt att stå på något fast och inte behöver jonglera med färgburk och penslar på en stege. Det kommer att gå så mycket fortare också och kan vara värt det de kostar att hyra ställning.